.
Home » » Çağlayancerit Ceviz Çalıştayı

Çağlayancerit Ceviz Çalıştayı

DOĞAKA öncülüğünde, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ), Çağlayancerit Kaymakamlığı, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ve Çağlayancerit Belediyesi işbirliğiyle, Kahramanmaraş ve özellikle Çağlayancerit’in ceviz üreticiliği potansiyelinden etkin şekilde faydalanabilmesi, üreticilerin, birliklerin, düzenleyici ve denetleyici kurumların farkındalığının artırılmasına yönelik ceviz yetiştiriciliği konusunda çalıştay düzenlendi.

Çalıştay’ın sabah programında, açılış töreninden sonra Ceviz Magazini ve Ceviz Yetiştiriciliği konusunda KSÜ Ziraat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç.Dr. Mehmet Sütyemez’in ve Tarım Sigortaları konusunda TARSİM Bölge Müdürlüğünün sunumları yapıldı.

Çağlayancerit’te düzenlenen Ceviz Çalıştay’ına, Vali Mustafa Hakan Güvençer, Kilis 7 Aralık Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. İsmail Güvenç, KSÜ Rektörü Prof.Dr. Durmuş Deveci, Kaymakamımız Hasan Gümüşçüoğlu, Çağlayancerit Belediye Başkanı Üzeyir Kızılseki, İl Gıda,Tarım ve Hayvancılık Müdürü İhsan Emirailoğlu, Doğaka Genel Sekreteri Onur Yıldız, Akademisyenler, ilgili kamu çalışanları ve çiftçiler katıldı.


Kaynak : http://www.caglayancerit.gov.tr/default_B0.aspx?id=290
Share this article :

Yorum Gönder

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Çağlayancerit Kirmen - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger